Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 119
projektov

Investičný projekt - Reštaurácia Healthy Food

«»
Prípona
.docx
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
13 x
Veľkosť
0,4 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
46824
Posledná úprava
19.12.2016
Zobrazené
2 629 x
Autor:
mirka.ulicka
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
V Projekte som sa rozhodla vypracovať podnikateľský plán týkajúci sa prevádzkovania reštaurácie. Názov pod ktorou bude reštaurácia vystupovať na trhu je Healthy Food.

Na svoju podnikateľskú činnosť použijem vlastné a cudzie zdroje financovania. Priestory na prevádzku reštaurácie budú prenajaté na námestí SNP v Banskej Bystrici.

Firma nepodceňuje riziká, ktoré zo sebou podnikanie prináša. Bude sa snažiť prispôsobiť chod svojej prevádzky k očakávaným rizikám. Existujú však riziká, ktoré reštaurácia nedokáže ovplyvniť, ako politické, sociálne a niektoré finančné riziká. Taktiež to môžu byť riziká, ktoré nemožno ničím ovplyvniť, ako krádeže a živelné pohromy.

Pre správny chod podnikov je veľmi dôležitá prezentácia. Reštaurácia sa bude snažiť vytvárať reklamu, ktorá ovplyvní potencionálnych zákazníkov.

Reštaurácia sa nezameriava len na podávaní jedál, ale aj na učenie ľudí o správnej životospráva a pôsobenia vyvážených potravín na ľudský organizmus. Reštaurácia sa bude snažiť vytvoriť konkurenciu najme fast food spoločnostiam.

Čo sa týka vplyvu na životné prostredie, tak zo strany vedenia podniku a jej zamestnancov je snaha, čo najkladnejšie vplývať na životné prostredie, a to používaním ekologických materiálov, ale aj energetických vstupov, a samozrejme separuje odpad.

Kľúčové slová:

investičný projekt

organizácia

riadenie spoločnosti

marketingová stratégia

personálny plán



Obsah:
  • Zhrnutie 4
    II Hlavná časť projektu 8
    1. Charakteristika firmy 8
    1.1 Predmet podnikania 8
    1.2 Ciele firmy 8
    2. Organizácia a riadenie spoločnosti 9
    2.1 Organizačná štruktúra 9
    2.2 Charakteristika pracovníkov 10
    2.3 Odmeňovanie zamestnancov 10
    2.4 Informačný systém 11
    3. Analýza trhu a konkurencie 12
    3.1 Analýza trhu 12
    3.2 Analýza zákazníkov 14
    3.3 Swot analýza 15
    4. Marketingová stratégia 16
    4.1 Výrobková stratégia 16
    4.2 Cenová stratégia 16
    4.3 Distribučná politika 16
    4.4 Komunikačná politika 16
    5. Proces poskytovania služieb 17
    5.1 Analýza kapacít 17
    6. Materiálové vstupy a energie 18
    7. Veľkosť a umiestnenie reštaurácie 18
    8. Technicko-technologické zabezpečenie projektu 20
    9. Personálny plán 20
    9.1 Požiadavky na zamestnanca 20
    9.2 Mzdové náklady 21
    10. Implementačný plán 22
    11. Analýza rizikovosti 22
    11.1 Riziká 22
    12. Finančno-ekonomická analýza 23
    12.1 Cieľ investičného projektu 23
    12.2 Štruktúra investičného kapitálu 23
    12.3 Celková potreba kapitálu 24
    12.4 Štruktúra očakávaných výnosov 25
    12.5 Štruktúra predpokladaných nákladov 25
    12.6 Štruktúra očakávaných CASH FLOW realistické 27
    12.7 Štruktúra očakávaných CASH FLOW optimistické 29
    12.8 Štruktúra očakávaných CASH FLOW pesimistické 30
    12.9 Dynamické metódy hodnotenia efektívnosti IP 33
    12.10 Doplnkové metódy hodnotenia IP 33
    12.11 Stanovenie údajov pre potreby ďalších analýz 34
    13. Návrh záruk projektu 36
    14. Dopad investície na životné prostredie 36
    III. Záver 37
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko