Popis:
Je to kompletný podnikateľský plán s témou Cocktail Bar.
1. Úvod
Projekt by mal byť alfou a omegou každého podnikateľa. Myslím si, že Business projekt nieje dôležitý len pre investora samotného, pre banku alebo kľúčového inestora, ale slúži predovštkým samotnému podnikateľovi, jeho manažmentu a zamestnancom ku formulácii a definícii cieľov a nástrojov spoločnosti, ktoré sú pre ich dosiahnutie veľmi dôležité. Je treba si uvedomiť, že podmienky na trhu sa menia a že firma, podnukateľ a jeho plán sa musia menit s nimi.
2. Charakteristika Podniku
Predmetom môjho podnikabie je zariadenie, ktoré ľudia navštevujú za účelom relaxácie a zábavy. Typ tohto druhu podnikania má dávnu minulosť a som presvedčený, že i dlhú a perspektívnu budúcnosť.
Podnik by som rád otvoril a prevádzkoval v mojom rodnom meste, kde konkrétne tento druh podnikania nieje až na takaj vysokej úrovni. Sú tu zariadenia podobného charakteru, ktoré ale podľa mňa neponúkajú presne tú skladbu služieb, na ktorú sa vačšina ľudí sústredí. A ja by som tieto služby rád sklbil pod jednu strechu. V mojom podniku nájdu zákazníci kľudné miesto odpočinku, ale aj priestor pre prácu. Ľudia akéhokoľvek veku, športovci, manažéri aj maminy s s ich najmenšímy.
Kľúčové slová:
Projekt
manažment podniku
podnikateľský plán
Obsah:
- 1. Úvod 3
2. Charakteristika podniku 3
3. Najvýznamnejšie investície 3
4. Manažment a pracovníci 3
4.1 Vedúce Funkcie- Manažment Podniku 3
4.2 Ostatný Personál 4
5. Organizačná Štruktúra podniku 4
5.1 Činnosti Pracovníkov 4
6. Reklama a propagácia podniku 5
7. Popis činnosti a technických predpokladov 5
8. Analýza silných a slabých stránok 6
8.1 Silné stránky podniku 6
8.2 Slabé stránky podniku 6
8.3 Príležitosti 6
8.4 Ohrozenia 6
9. Vymedzenie špecifických predností podniku 6
10. Formulácie významných cieľov 7
11. Etapy postupného uskutočňovania zámeru 7
12. Rozpočet 7
12.1 Rozpočet zriaďovacých nákladov 7
12.2 Rozpočet mesačných nákladov a prijmov 8
12.3 HV- Rozpočet ročných nákladov a výnosov 8
13. Kontrolný systém 8
13.1 Hygiena a Čistota prostredia 8
13.2 Hospodárenie a Ekonomika podniku 8
13.3 Kvalita 9
13.4 Personalistika 9
13.5 Zásoby 9
14. Motivačný Systém 9
14.1 Motivácia Pracovníkov 10