Podnikateľský plán Disco bar Scorpio
Popis:
2.1. Predmet podnikania
Disco bar Scorpio bude pôsobiť na trhu okresu Ružomberok v oblasti prevádzkovania disco klubu a predaja alkoholických a nealkoholických nápojov. Poskytovať bude rôzne druhy nápojov, alkoholických a nealkoholických, kávu a čaj a rôzne pochutiny. Okrem tohto občerstvenia firma bude ponúkať možnosť zahrať si stolný futbal a biliard. Bude sa zameriavať na ponuku produktov obľúbených u ľudí, najmä u mladých, a tejto kategórii aj prispôsobí ceny. Tiež bude prenajímať priestory zadného baru.
3.1. Ciele firmy
Prvoradým cieľom podniku je od prvého dňa sa pozitívne zapísať do povedomia zákazníkov a to vytvorením prostredia s príjemnou hudbou a kvalitným personálom.
Hlavným cieľom podniku je vykázať pozitívny hospodársky výsledok za prvé účtovné obdobie a dodržiavať vypracovaný podnikateľský plán, poprípade ho operatívne upraviť a prispôsobiť potrebám podniku...
Kľúčové slová:
podnikateľský plán
disco bar
Obsah:
- 1. Charakteristika firmy 2
1.1. Opis firmy 2
2.1. Predmet podnikania 2
3.1. Ciele firmy 3
4.1. Vplyv na životné prostredie 3
2. Vecná stránka podniku 4
1.2. Majetok podniku, jeho spôsoby obstarania a ocenenia majetku 4
2.2. Odpisy 5
2.3. Plánovanie a ocenenie zásob 6
3. Personálna činnosť podniku 16
1.3. Personálna štruktúra 16
2.3. Pracovná doba 16
3.3.Náplň práce 16
4.3. Požiadavky na zamestnancov 17
5.3. Výpočet mzdy 18
4. Marketing 19
4.1. Výrobok a jeho výroba 19
4.2. Výrobný plan 20
4.3. Kalkulácia ceny 20
4.4. Distribúcia 22
5.4. Propagácia 22
6.4. SWOT analýza 22
7.4. Odberatelia 23
8.4. Dodávatelia 24
9.4. Konkurencia 24
10.4. Kritický faktor úspechu 25
11.4. Plán činnosti 25
12.4. Investičné výdaje 25
5. Ekonomická činnosť podniku 26
1.5. Plán výdavkov 26
2.5. Plán tržieb 26
3.5. Mesačná výsledovka 27
4.5. Analýza kritického bodu 28
5.5. Účty 701, 702, 710 29
6. Zhrnutie 30
Prílohy 31
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.