Podnikateľský plán - kvetinárstvo
Popis:
Úvod
1 Zhrnutie
2 Charakteristika podniku
2.1 Vlastnícke pomery a mená vlastníkov
2.2 Pôvod počiatočného kapitálu
2.3 Dispozičné riešenie.
2.4 Formulácia krátkodobých a dlhodobých cieľov
3 Výrobky a služby
3.1 Charakteristika podniku
3.2 Kvalita a jej zabezpečenie
3.3 Ponukový program
4 Odvetvia a konkurencia
4.1 Odvetvia a trendy
4.2 Dodávatelia
4.3 Konkurencia
4.4 SWOT analýza
5 Marketing
5.1 Poloha
5.2 Okolie podniku
5.3 Marketing pred otvorením
5.4 Marketing v deň otvorenia
5.5 Marketing po otvorení.
6 Výroba a predaj
6.1 Činnosti
6.2 Opis výrobného zariadenia
6.3 Vybavenie strediska
7 Riadenie podniku
7.1 Organizačná štruktúra
7.2 Popis pracovnej činnosti pracovníkov
7.3 Pracovná doba pracovníkov
7.4 Mzdy pracovníkov
8 Kalkulácie
9 Finančníctvo
9.1 Náklady
9.2 Výnosy
9.3 Hospodársky výsledok v 1. roku
9.4 Súvaha
10 Prílohy
Záver
Kľúčové slová:
podnik
kvety
kvalita
výrobky
služby
Zdroje:
- Elena Strážovská – Ľubomíra Strážovská, Malé a stredné podnikanie , Vyd. Ekonóm 1999
- Jaroslav Kita a kolektív , Marketing odvetví, Edičné stredisko Ekonomická univerzita v Bratislave 1992
- A. Chodasová a kolektív, Podnikanie v malých a stredných podnikoch, Edičné stredisko Ekonomická univerzita v Bratislave 1994
- A. Horáčková, G. Horecká, Ľ. Velichová, Z. Zámečníková , Cvičná firma praktikum, Slovenské pedagogické nakladateľstvo 2006
- Jan Tykač a kolektív, Kvetinárstvo, Vyd. Príroda 1986
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.