Podnikateľský plán - Reštaurácia
Popis:
Predmetom môjho podnikateľského zámeru je „reštaurácia so zdravým jedlom“. Uvedenú prácu som si vybrala preto, lebo v mojom okolí naozaj nepoznám reštauráciu, kde by sa dalo zdravo najesť. Zvyčajne pribúdajú skôr nezdravé fast foody a deti i dospelí si pochutnávajú na mastných a nezdravých jedlách. Chýbajú aj reštaurácie výlučne pre ľudí s poruchami trávenia, ktoré ponúkajú napríklad bezlepkové jedlá alebo jedlá pre alergikov. Bohužiaľ o takýchto reštauráciách som nepočula. Ja moc neobľubujem fastfoody a preto by som chcela podnik, kde sa dá zdravšie najesť. Podľa mňa by mnohí ľudia uvítali vo svojom okolí podnik takéhoto typu, pretože variť zdravo je dosť náročné na prípravu ale aj na čas. V dnešnej dobe sú ľudia zaneprázdnení a preto sa chodia najesť do fastfoodov alebo pizzerií , kde ponúkajú iba nezdravé jedlo, takže nemajú na výber a takýto typ reštaurácie by bol dobrou voľbou pre nich.
Kľúčové slová:
reštaurácia
plán
rozbor trhu
distribúcia
organizačná štruktúra
financovanie
identifikované riziká
Obsah:
- História zámeru:
Podnikateľský zámer (v súlade s doporučenou osnovou):
1. Popis zámeru(charakteristika)
2. Charakteristika produktu, resp. služby, jej špecifických vlastností
3. Rozbor trhu
i. rozsah trhu
ii. dopyt po produkte / službe
iii. charakteristika spotrebiteľa
iv. rozbor konkurencie
4. Marketingový mix
i. spôsob a uvedenie na trh
ii. distribúcia, zabezpečenie odbytu
iii. reklama, propagácia
5. Organizačné a personálne zabezpečenie
i. organizačná štruktúra spoločnosti
ii. počet vytvorených miest
iii. požiadavky na zamestnancov (kvalifikačné, odborné)
6. Financovanie zámeru
i. zdroje financovania, príjmy / výdavky
7. Analýza slabých a silných stránok (identifikované riziká)
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.