Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 119
projektov

Podnikateľský plán z predmetu Agroturistika - Hotel Romantik

«»
Prípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
29 x
Veľkosť
10,9 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
40587
Posledná úprava
22.09.2012
Zobrazené
3 262 x
Autor:
veronika.iracka67
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Tento podnikateľský zamer bol vypracovaný k záverečnej skúške z predmetu Agroturistika. Cieľom nášho projektu je podielať sa na rozvoji turizmu a rozvoja cestovného ruchu v našom regióne. Sídlo nášho hotela sa nachádza v Dolnopovažskom regióne, kde preteká rieka Váh. Z turistického hľadiska je Dolnopovažský región vyhľadávanou turistickou oblasťou, avšak v okolí mesta Sereď nie je rozvinutí agroturizmus, ktorý by sme chceli vďaka nášmu hotelu rozviť.

Niekdajší hotel Hutník, teraz znovorekonštruovaný hotel Romantik, ktorý vytvára dominantu mesta Sereď. Penzión Romantik poskytuje služby ubytovania, stravovania, športových aktivýt, turistika a cykloturistika v blízkom okolí. Nezameniteľnou súčasťou penziónu sú posiľovňa, sauna, tenisové kurty, bazén. Rôzne zaujímavé služby môžu hostia využiť na okolí, ak im náš široký sortiment služieb nebude stačiť. V obci sa nachádza viacero reštaurácií, pubov, pohostinstiev, taktiež je tu kúpalisko,pre adrelinových nadšenocov v meste Sereď nájdete bungee gumping, taktiež nájdete rôzne potraviny, kostol, kaplnku, benzínovú pumpu, obchody s oblečením, pizzériu a pod. Keďže je mojím cieľom zviditelnenie mesta Sereď či už v rámci Slovenska ale aj v rámci Európskej únie a rozšírenie agroturistiky v Dolnopovažskom regióne. Je naším cieľom vykonávať naše služby čo najlepšie a dbať hlavne na kvalitu a nie kvantitu. Myslím že máme čo ponúknuť, či už krásu riek ,miest, prírody a pestrosť živočíchov alebo len oddych pri dobrom víne.

Kľúčové slová:

podnikateľský plán

agroturistika

hotel

turizmus



Obsah:
  • Úvod 3
    1. Prehlad literatúry 4
    1.1. Cestovný ruch na Slovensku 6
    2. Marketingová stratégia 7
    2.1 Popis penziónu 7
    2.2 Popis služby 8
    2.3 Propagácia podniku 8
    3. SWOT analýza 10
    3.1. Tabuľka 11
    3.2. Graf 12
    4. Charakteristika regiónu 13
    4.1. História obce 13
    4.2. Historické pamiatky 15
    4.3. Podnebie 16
    4.4. Poloha 17
    4.5. Vodstvo 18
    4.6. Okolité atrakcie 19
    5. Charakteristika objektu 22
    5.1 Základné identifikačné údaje 22
    5.2 Investičné prostriedky 22
    6. Ekonomika prevádzky 23
    7. Program pre hostí 26
    8. Manažment prevádzky 27
    9. Konkurencia 30
    10. Záver 31
    11. Zoznam použitej literatúry 32
    12. Prílohy 33

Zdroje:
  • HABÁN, M. – OTEPKA, P.: Agroturistika. Nitra : SPU, 2004. 153 s. ISBN 80-8069-451-6
  • Internet, knihy z cestovného ruchu
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko