Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 117
projektov

Prípadová štúdia reštaurácie - Pod zeleným dubom

«»
Prípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
26 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
15329
Posledná úprava
24.12.2008
Zobrazené
1 559 x
Autor:
zaira
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Po prečítaní prípadovej štúdie sa mi z pohľadu potenciálneho zákazníka zdalo, že reštaurácia a motel sa nachádza v atraktívnom prostredí na ceste prvej triedy s dostatočnou kapacitou, kvalitnými službami za primerané ceny a bohatým menu v starom regionálnom štýle. Keď som si začala z pohľadu možno budúceho manažéra všímať otázky organizácie práce, konkurencieschopnosti, propagácie zariadenia postupne som zistila aj nedostatky ktoré by mohli viesť k poklesu tržieb a strate.

1. Hlavný problém štúdie
Hlavným problémom reštaurácie „Pod zeleným dubom“ je neschopnosť zvýšiť tržby počas slabých mesiacov od januára do marca a aj to, že tržby v najsilnejších mesiacoch postupne klesajú. Táto situácia spôsobila že výsledok hospodárenia vykazuje stratu a majitelia sú nútení pokrývať stratu z prevádzky reštauračných zariadení ziskami z motela.

Kľúčové slová:

pripadova studia


O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko