Talianská reštaurácia - Gusti Ristorante (podnikateľský plán, prezentácia a jedálny lístok)
Popis:
Vymyslený podnikateľský plán o Talianskej reštaurácie Gusti Ristorante + prezentácia + ako príloha vytvorený jedálny lístok na 8 strán. Analýza trhu zahŕňa: Dopyt, Cieľové skupiny, Analýza konkurencie, Silné a slabé stránky ponúkanej služby, Hrozby (vytvorená swot analýza + graf). Priestorový návrh ristorante (vlastnoručne vytvorený pôdorys prízemia a prvého poschodia).
Podnikateľský plán (Word) 20 strán. Prezentácia (Power Point) 24 strán. Jedálny lístok (Word) 8 strán.
Kľúčové slová:
podnikateľský plán
podnikateľský plán reštaurácie
podnikateľský zámer
reštaurácia
jedálny lístok
Obsah:
- 1 OPIS FIRMY 3
2 OPIS SLUŽBY 4
3 ANALÝZA TRHU 5
3.1 Dopyt 5
3.2 Cieľové skupiny 5
3.3 Analýza konkurencie 5
3.4 Silné a slabé stránky ponúkanej služby 6
3.5 Hrozby 6
4 MARKETING 8
4.1 Výrobková politika 8
4.2 Distribúcia 13
4.3 Podpora predaja 13
5 STRATÉGIA 14
6 MANAŽMENT A ĽUDSKÉ ZDROJE 14
7 TECHNICKO – ORGANIZAČNÝ PLÁN 15
8 FINANČNÝ PLÁN 16
9 PRIESTOROVÝ NÁVRH RISTORANTE 17
10 ZHRNUTIE 18
PRÍLOHY 20
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.