Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 118
projektov

Základy podnikania - PIZZABAR Joss

«»
Prípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
6 x
Veľkosť
0,3 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
12954
Posledná úprava
14.09.2020
Zobrazené
1 490 x
Autor:
jopiko111
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Charakteristika oblasti podnikania:
Podnikanie je zamerané na oblasť pochutinového a nápojového predaja. Spoločnosť sa zaoberá predajom alkoholických a nealkoholických nápojov, pizze, ale aj iného jedla a rôznych pochutín.

Predmet podnikania:
Hlavným zámerom je predaj širokého pochutinového a nápojového sortimentu.

Sortiment:
Pizza, čaj, káva, alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje, miešané nápoje, dezerty:
Napr. PIZZA:
- Margerita 750g - pizza obsahuje oregano, omáčku, šunku, paradajky, cibuľu, šampiňóny a syr.
- Gazdovská 800g - pizza obsahuje oregano, omáčku, klobásu, paradajky, cibuľu, vajcia a syr.
- Pikante 850g - pizza obsahuje oregano, omáčku, šunku, kukuricu, olivy, feferóny, cibuľu a syr.
...

Kľúčové slová:

podnikateľský plán

pizzéria

podnik

podnikanie

plán

firma

konateľ

predmet podnikania

stratégia rozvoja

zákazník

trh

konkurencia

manažment

financie

finančný plán

SWOT



Obsah:
  • Charakteristika oblasti podnikania
    Predmet podnikania
    Popis firmy
    Stratégia rozvoja firmy
    Zákazníci
    ...
    Manažment
    Organizačná štruktúra zamestnancov
    Riziká podnikania
    Finančný plán
    SWOT analýza
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko