Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 119
projektov

Protokol č.1 na predmet Hygiena potravín

«»
Prípona
.zip
Typ
iné
Stiahnuté
7 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
46348
Posledná úprava
04.01.2016
Zobrazené
1 551 x
Autor:
nikol.borbelyova
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Protokol č.1 - mäso a mäsové výrobky. Všetky pokusy.

Kľúčové slová:

hygiena potravín

mäsové výrobky

soľ

výrobky

dusitany



Obsah:
  • Úloha č.1: Stanovenie dusitanov v mäsových výrobkoch.
    Úloha č. 2: Stanovenie soli v mäsových výrobkoch.
    Úloha č.3 : Stanovenie mikroorganizmov v mäsových výrobkoch.

Zdroje:
  • použitá literatúra :
  • GOLIAN, J. Hygiena potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 133 s. ISBN 978-80-552-0850-3.
  • GOLIAN, J. Laboratórne analýzy z hygieny potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 119 s. ISBN 978-80-552-0862-6.
  • - vlastné výpočty
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko