Protokol č.1 na predmet Hygiena potravín
«»
Popis:
Protokol č.1 - mäso a mäsové výrobky. Všetky pokusy.
Kľúčové slová:
hygiena potravín
mäsové výrobky
soľ
výrobky
dusitany
Obsah:
- Úloha č.1: Stanovenie dusitanov v mäsových výrobkoch.
Úloha č. 2: Stanovenie soli v mäsových výrobkoch.
Úloha č.3 : Stanovenie mikroorganizmov v mäsových výrobkoch.
Zdroje:
- použitá literatúra :
- GOLIAN, J. Hygiena potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 133 s. ISBN 978-80-552-0850-3.
- GOLIAN, J. Laboratórne analýzy z hygieny potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 119 s. ISBN 978-80-552-0862-6.
- - vlastné výpočty
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.