Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 117
projektov

Technológia - Reštaurácia a hotel

«»
Prípona
.rar
Typ
manuál
Stiahnuté
4 x
Veľkosť
3,7 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
43679
Posledná úprava
12.02.2014
Zobrazené
2 151 x
Autor:
peppo
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Kategórie pohostinských prevádzkarní:

- reštaurácia (I., II., III. skupina), salónik - stravovacie služby so širokou ponukou jedál a nápojov, prípadne národných, dietetických a iných pecializovaných (ázijská, vegetariánska, rybia, koliba, salaš ...)

- motorest - stravovacie služby pri autostrádach a hlavných cestách s možnosťou parkovania motorových vozidiel hostí v bezprostrednej blízkosti zariadenia

- denný bar, aperitív bar, grilbar, snack bar, pizzeria - občerstvenie s obsluhou, vybraný sortiment studených a teplých jedál pripravovaný formou rýchleho stravovania, teplých a studených nápojov, prípadne cukrárskych výrobkov
- jedáleň so samoobsluhou - stravovanie a doplnkové občerstvenie v miestach s vysokou frekvenciou návštevníkov a s dopytom po stravovacích službách, podávanie formou samoobsluhy

Kľúčové slová:

Reštaurácia

hotel

technológia budov

typológia

hotely a reštaurácie



Obsah:
  • Reštaurácia a hotel - typológia
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko