Hoteliérstvo, catering, ubytovanie, wellness
«»
Popis:
v dokemunete sa nachádza vela uzitocných informacii na riadenie podniku a predovsetkym hotela
Catering hostí a baví
Ešte pred niekoľkými rokmi sme o ňom nevedeli a zrazu sa stal módou. Špičkové caterigové služby sa stali súčasťou cestovného ruchu.
Hitom súčasnej doby v oblasti organizovania spoločenských akcií sú komplexné služby od A po Z, ktoré dokáže zabezpečiť jedna spoločnosť. Zo slova, ktoré pôvodne v preklade znamenalo nakupovanie, zásobovanie a obstarávanie potravín, sa stalo synonymom pohostenia a obsluhovania. A niekedy aj schopnosti baviť.
História vzniku
Búrlivý rozvoj tohto typu služieb nastal s rozmachom železničnej dopravy. Ani verejná a osobná diaľničná doprava sa nevyhli zavedeniu cateringových služieb do svojej ponuky. Spoločnosti, zaoberajúce sa dopravou, sledovali cieľ zaistenia komfortu pre svojich cestujúcich. V priebehu krátkej doby vznikli špecializované firmy, ktoré začali poskytovať svoje cateringové služby dopravcom.
Catering u nás
V našich podmienkach sa catering definuje ako činnosť, vďaka ktorej sú hostia na spoločenských akciách zasýtený. Ide o zaisťovanie špičkových stravovacích služieb vo
Kľúčové slová:
hoteliérstvo
obsluha
hotel
kuchyňa
hotelová gastronómia
Obsah:
- Aby kuchár mal čas variť
Aký je dnešný hotelový softvér?
Architektúra a dizajn kúpeľov a wellness centier
Spa v hotelových službách
Catering hostí a baví
Krása na tanieroch
Sladké fantázie
Ako priniesť teplé pečivo na stôl ...
Najobľúbenejšia cukrovinka
Gastronómia – vplyvy a trendy
Gastronómia ako zážitok
Lokalizačné predpoklady CR
Realizačné predpoklady CR
Hotelierstvo v EÚ a na Slovensku
Zo zámoria je k nám ďaleko
Cestovný ruch a jeho perspektívy na Slovensku
Kongresový CR na Slovensku
Green Resort
Oscary pre cestovný ruch
Manažérstvo kvality
Revenue manažment – oplatí sa?
Bez organizačnej štruktúry to nejde!
Tajná zbraň hotelierov - Direct Email Marketing
Rozhodujúci je prvý dojem
Pozvite sa na drink
Dizajnové reštaurácie – emócie priestoru
Nápad, originalita, vkus, osobný prístup
Recept na dobrý hotel
Sledovať, predvídať, poznať trendy
Animátor hotel pozdvihne
Stolové či akostné?
Záujem o vína rastie
Vzťah k vínu sa buduje cez emócie
Víno v hotelovej gastronómii
Aj slovenské vína majú cveng
Tajomstvo dobrej chuti
Pôvab histórie a čaro tradícií
Ako vonia slovenská kuchyňa
Nové materiály v gastronomii
Inšpirované prírodou
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.