Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 118
projektov

Hoteliérstvo, catering, ubytovanie, wellness

«»
Prípona
.doc
Typ
poznámky
Stiahnuté
3 x
Veľkosť
0,5 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
35636
Posledná úprava
03.06.2011
Zobrazené
975 x
Autor:
merlynko
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
v dokemunete sa nachádza vela uzitocných informacii na riadenie podniku a predovsetkym hotela

Catering hostí a baví
Ešte pred niekoľkými rokmi sme o ňom nevedeli a zrazu sa stal módou. Špičkové caterigové služby sa stali súčasťou cestovného ruchu. Hitom súčasnej doby v oblasti organizovania spoločenských akcií sú komplexné služby od A po Z, ktoré dokáže zabezpečiť jedna spoločnosť. Zo slova, ktoré pôvodne v preklade znamenalo nakupovanie, zásobovanie a obstarávanie potravín, sa stalo synonymom pohostenia a obsluhovania. A niekedy aj schopnosti baviť.

História vzniku
Búrlivý rozvoj tohto typu služieb nastal s rozmachom železničnej dopravy. Ani verejná a osobná diaľničná doprava sa nevyhli zavedeniu cateringových služieb do svojej ponuky. Spoločnosti, zaoberajúce sa dopravou, sledovali cieľ zaistenia komfortu pre svojich cestujúcich. V priebehu krátkej doby vznikli špecializované firmy, ktoré začali poskytovať svoje cateringové služby dopravcom.
 
Catering u nás
V našich podmienkach sa catering definuje ako činnosť, vďaka ktorej sú hostia na spoločenských akciách zasýtený. Ide o zaisťovanie špičkových stravovacích služieb vo 

Kľúčové slová:

hoteliérstvo

obsluha

hotel

kuchyňa

hotelová gastronómia



Obsah:
  • Aby kuchár mal čas variť
    Aký je dnešný hotelový softvér?
    Architektúra a dizajn kúpeľov a wellness centier
    Spa v hotelových službách
    Catering hostí a baví
    Krása na tanieroch
    Sladké fantázie
    Ako priniesť teplé pečivo na stôl ...
    Najobľúbenejšia cukrovinka
    Gastronómia – vplyvy a trendy
    Gastronómia ako zážitok
    Lokalizačné predpoklady CR
    Realizačné predpoklady CR
    Hotelierstvo v EÚ a na Slovensku
    Zo zámoria je k nám ďaleko
    Cestovný ruch a jeho perspektívy na Slovensku
    Kongresový CR na Slovensku
    Green Resort
    Oscary pre cestovný ruch
    Manažérstvo kvality
    Revenue manažment – oplatí sa?
    Bez organizačnej štruktúry to nejde!
    Tajná zbraň hotelierov - Direct Email Marketing
    Rozhodujúci je prvý dojem
    Pozvite sa na drink
    Dizajnové reštaurácie – emócie priestoru
    Nápad, originalita, vkus, osobný prístup
    Recept na dobrý hotel
    Sledovať, predvídať, poznať trendy
    Animátor hotel pozdvihne
    Stolové či akostné?
    Záujem o vína rastie
    Vzťah k vínu sa buduje cez emócie
    Víno v hotelovej gastronómii
    Aj slovenské vína majú cveng
    Tajomstvo dobrej chuti
    Pôvab histórie a čaro tradícií
    Ako vonia slovenská kuchyňa
    Nové materiály v gastronomii
    Inšpirované prírodou
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko