Prevádzkový poriadok
Popis:
Charakteristika prevádzkovej jednotky :
Jedná sa o prevádzku umiestnenú v samostatne stojacom objekte /Jednota spotrebné družstvo Jacovce/. V tejto prevádzke bude realizovaný predaj alkoholických a nealkoholických nápojov na priami konzum pre širokú verejnosť. Prevádzka je rozčlenená na odbytovú časť a výčapné zariadenie /barový pult, samostatný bar a výčap/. Prevádzka sa ďalej rozdeľuje na príručný sklad, v ktorej sa nachádza chladiarenské zariadenie a miesto na tovar. Ďalšie miestnosti sú verejnosti neprístupné, jedná sa o sklady, šatňu a WC slúžiace len pre personál.
Všetky prevádzkové priestory sú zrekonštruované. Steny na chodbách /vchod do samotného zariadenia/ sú natreté dvojitou špeciálnou vrstvou syntetickej farby až do výšky cca 150 cm. Táto vrstva je ľahko umývateľná /handry, kefy/.
Kľúčové slová:
prevádzkový poriadok
hygiena
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.