Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 117
projektov

Prevádzkový poriadok

«»
Prípona
.doc
Typ
poznámky
Stiahnuté
7 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
23539
Posledná úprava
19.05.2009
Zobrazené
1 063 x
Autor:
cmiillo
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Charakteristika prevádzkovej jednotky :

Jedná sa o prevádzku umiestnenú v samostatne stojacom objekte /Jednota spotrebné družstvo Jacovce/. V tejto prevádzke bude realizovaný predaj alkoholických a nealkoholických nápojov na priami konzum pre širokú verejnosť. Prevádzka je rozčlenená na odbytovú časť a výčapné zariadenie /barový pult, samostatný bar a výčap/. Prevádzka sa ďalej rozdeľuje na príručný sklad, v ktorej sa nachádza chladiarenské zariadenie a miesto na tovar. Ďalšie miestnosti sú verejnosti neprístupné, jedná sa o sklady, šatňu a WC slúžiace len pre personál.
Všetky prevádzkové priestory sú zrekonštruované. Steny na chodbách /vchod do samotného zariadenia/ sú natreté dvojitou špeciálnou vrstvou syntetickej farby až do výšky cca 150 cm. Táto vrstva je ľahko umývateľná /handry, kefy/.

Kľúčové slová:

prevádzkový poriadok

hygiena


O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko