Postup na labák č. 3 a 4 z Metód mikrobiologického skúšania potravín. Ako postupovať pri práci + protokol, ako správne napísať, všetky podtriedy, atď.Ukážka:PRÁCA č. 3CIEĽ PRÁCE: Mykologické vyšetrenie vybraného výrobku potravín.POSTUP PRÍPRAVY:Úloha č.1: Stanovenie počtu kvasiniek a vláknitých mikroskopických húb v čiernom korení.a) Nariedenie vzorky desiatkovým systémom riedenia.Sterilnú peptónovú vodu s Tweenom 80 na prípravu základného riedenia (prvé riedenie) máte pripravenú v objeme 45 ml....
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.
▼ Nevyhnutné
Vždy povolené. Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal.
▼ Analytické
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné agregované štatistické účely.