Z dôvodu nevyhovujúcich fyzikálnych štruktúr, stálosti kvality, alebo z hľadiska nutričnej hodnoty väčšiny krmív je veľmi dôležité krmivo alebo kŕmnu zmes pred vlastným použitím upraviť.Úpravy krmív je možné definovať ako súhrn technologických postupov, vďaka ktorým zvyšujeme výživnú hodnotu krmiva, stráviteľnosť živín, prijateľnosť a chutnosť, a súčasne odstraňujú škodlivé účinky a nepriaznivé vlastnosti niektorých krmív.
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.
▼ Nevyhnutné
Vždy povolené. Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal.
▼ Analytické
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné agregované štatistické účely.