Surové kravské mlieko z hľadiska tovaroznaleckého je kvapalina vylučovaná mliečnou žľazou, ktorá sa získava úplným vydojením jednej alebo niekoľkých zdravých dojníc v období od 6 dňa po pôrode až do začiatku zasúšania, z prirodzených zložiek ktorej sa nič neubralo, ktorá sa nijako neupravovala, ale ktorá musí mať požadované % tuku, bielkovín alebo beztukovej sušiny a musí spĺňať ďalšie požiadavky na akostné znaky.Mlieko všeobecne je biologická kvapalina obsahujúca všetky známe živiny v určitých ...
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.
▼ Nevyhnutné
Vždy povolené. Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal.
▼ Analytické
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné agregované štatistické účely.