Cieľom mojej práce bolo charakterizovať odbytovú a skladovú prevádzku v reštaurácii Nikol. Reštauráciu Nikol som si vybrala preto, lebo sa nachádza v regióne, v ktorom bývam a mala som prístup k informáciám o tomto podniku.
V prvej kapitole som sa zaoberala charakteristikou odbytovej prevádzky tohto podniku. Zamerala som sa hlavne na organizačnú štruktúru zariadenia a potom som v krátkosti charakterizovala ponuku zariadenia a cieľové skupiny, na ktoré je tento podnik zameraný. V druhej kapitol...
Moja seminárna práca je zameraná na podrobnejší opis a fungovanie ubytovacej prevádzky vybraného ubytovacieho zariadenia.
Zvolila som si Hotel ZEMPLÍN, ktorý zaraďujeme medzi dvojhviezdičkové hotely. Tento hotel je neodmysliteľnou časťou Trebišova. Okrem moderne vybavených reštauračných priestorov a izieb ponúka k dispozícii aj nové služby zamerané pre vytvorenie pocitu pohody návštevníkov hotela.
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.
▼ Nevyhnutné
Vždy povolené. Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal.
▼ Analytické
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné agregované štatistické účely.