Geometrické vlastnosti potravín
«»
Prípona
.pdf |
Typ
prednášky |
Stiahnuté
14 x |
Veľkosť
0,1 MB |
Jazyk
slovenský |
ID projektu
17723 |
Posledná úprava
06.01.2009 |
Zobrazené
2 081 x |
Autor:
- |
Zdieľaj na Facebooku |
Detaily projektu |
Popis:
2. GEOMETRICKÉ VLASTNOSTI
Geometrické vlastnosti sú také, ktoré súvisia s rozmermi potravín a ich častí,
napr. výška, šírka a pod.
Sypké materiály
Granulometrické zloženie súboru je kvantitatívne rozdelenie súboru podľa
veľkosti častíc. Robí sa pomocou sít a vyjadrujeme ho pomocou hystogramu alebo
Gaussovej krivky.
Hystogram:...
Kľúčové slová:
vlastnosti potravín
potraviny
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.