Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 118
projektov

Voda v potravinách

«»
Prípona
.pdf
Typ
prednášky
Stiahnuté
6 x
Veľkosť
0,2 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
17730
Posledná úprava
06.01.2009
Zobrazené
2 085 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
3. VODA V POTRAVINÁCH (ALEBO VLHKOSŤ V POTRAVINÁCH)
Voda ovplyvňuje vlastnosti potravín. Podiel vlhkosti označujeme
gréckym písmenom ω (omega) a udávame v %.
Obsah vlhkosti v niektorých potravinách:...

Kľúčové slová:

vlastnosti potravín

potraviny


O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko