Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 119
projektov

Zásady správnej výživy

«»
Prípona
.doc
Typ
prednášky
Stiahnuté
17 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
14890
Posledná úprava
29.11.2008
Zobrazené
9 330 x
Autor:
maja2
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
3.1 Základné zložky potravy – bielkoviny, tuky, cukry, vitamíny, minerálne látky, voda
3.2 Energetická a biologická hodnota potravín
3.3 Diferencované stravovanie – diéty, účelové stravovanie – školské, závodné, stravovanie športovcov, ťažko pracujúcich a pod.

Kľúčové slová:

základné zložky potravy

energetická hodnota potravín

biologická hodnota potravín

diferencované stravovanie

účelové stravovanie


O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko