Audit prevádzok
«»
Popis:
Úradné kontroly produkcie mäsa sú nevyhnutné na overenie toho, či prevádzkovatelia potravinárskych podnikov dodržiavajú hygienické predpisy a rešpektujú kritériá a ciele ustanovené v právnych predpisoch Spoločenstva.
Tieto úradné kontroly by mali zahŕňať audity činností prevádzkovateľov potravinárskych podnikov a inšpekcie vrátane kontrol vlastných kontrol prevádzkovateľov potravinárskych podnikov
Audit prevádzok na výrobu potravín - nová povinnosť a potreba nových prvkov systému zabezpečenia hygieny výroby
Na Slovensku:
Štátna veterinárna a potravinová správa
vykonáva audit alebo inšpekciu kontrolných subjektov a ukladá nápravné opatrenia, ak sa podľa výsledkov auditu alebo inšpekcie zistí, že kontrolný subjekt riadne nevykonáva úlohy a povinnosti, ktorými bol poverený
a
Regionálna veterinárna a potravinová správa vykonáva pravidelne vyhodnocovanie rizika, od ktorého závisí povaha a intenzita úloh auditu jednotlivých prevádzkarní pre produkty živočíšneho pôvodu určené na ľudskú spotrebu
Kľúčové slová:
audit
Regionálna veterinárna a potravinová správa
Štátna veterinárna a potravinová správa
Obsah:
- Audit prevádzok
Audit - definícia
Audítor skúma
Audítor zhromažďuje
Audit je transparentný
Audit je objektívny
Auditovaný
Audítor a auditovaný
Audítor vypracuje správu z auditu
Zadávateľ auditu vyhodnocuje správu z auditu
Auditovaný vyhodnocuje výsledok auditu
Ukončenie auditu
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.