Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 119
projektov

Audit prevádzok

«»
Prípona
.ppt
Typ
prezentácia
Stiahnuté
0 x
Veľkosť
10,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
46050
Posledná úprava
24.08.2015
Zobrazené
880 x
Autor:
mvdralex
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Úradné kontroly produkcie mäsa sú nevyhnutné na overenie toho, či prevádzkovatelia potravinárskych podnikov dodržiavajú hygienické predpisy a rešpektujú kritériá a ciele ustanovené v právnych predpisoch Spoločenstva.
Tieto úradné kontroly by mali zahŕňať audity činností prevádzkovateľov potravinárskych podnikov a inšpekcie vrátane kontrol vlastných kontrol prevádzkovateľov potravinárskych podnikov

Audit prevádzok na výrobu potravín - nová povinnosť a potreba nových prvkov systému zabezpečenia hygieny výroby
Na Slovensku:

Štátna veterinárna a potravinová správa

vykonáva audit alebo inšpekciu kontrolných subjektov a ukladá nápravné opatrenia, ak sa podľa výsledkov auditu alebo inšpekcie zistí, že kontrolný subjekt riadne nevykonáva úlohy a povinnosti, ktorými bol poverený
a
Regionálna veterinárna a potravinová správa vykonáva pravidelne vyhodnocovanie rizika, od ktorého závisí povaha a intenzita úloh auditu jednotlivých prevádzkarní pre produkty živočíšneho pôvodu určené na ľudskú spotrebu

Kľúčové slová:

audit

Regionálna veterinárna a potravinová správa

Štátna veterinárna a potravinová správa



Obsah:
  • Audit prevádzok
    Audit - definícia
    Audítor skúma
    Audítor zhromažďuje
    Audit je transparentný
    Audit je objektívny
    Auditovaný
    Audítor a auditovaný
    Audítor vypracuje správu z auditu
    Zadávateľ auditu vyhodnocuje správu z auditu
    Auditovaný vyhodnocuje výsledok auditu
    Ukončenie auditu
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko