Sortiment a stručná charakteristika hydinových mäsových výrobkov
«»
Popis:
Požiadavky na hydinové mäso
Na výrobu a na dovoz hydinového mäsa určeného na ľudskú spotrebu a na výrobu potravín
z neho, manipuláciu s ním a na jeho uvádzanie do
obehu sa vzťahujú osobitné predpisy uvedené v potravinovom kódexe.
Kľúčové slová:
hydinové mäso
hydina
kura
kačica
hus
perlička
morka
holub
Obsah:
- Hydina
Hydinove mäso
Dodávanie na trh
Čerstvá a chladená hydina
Mrazená a hlboko mrazená
Rozmrazovanie
Mäsové výrobky hydinové
Hydinové párky- Charakteristika
Údená hydinová lahôdka-charakteristika
Hydinová tlačenka- charakteristika
Akostné triedy hydiny
Akosť
Chyby mäsa
Vnútornosti- drobky
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.