Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 026   projektov
0 nových

Sortiment a stručná charakteristika hydinových mäsových výrobkov

«»
Prípona
.pptx
Typ
prezentácia
Stiahnuté
1 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
46120
Posledná úprava
31.08.2015
Zobrazené
500 x
Autor:
mvdralex
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Požiadavky na hydinové mäso
Na výrobu a na dovoz hydinového mäsa určeného na ľudskú spotrebu a na výrobu potravín
z neho, manipuláciu s ním a na jeho uvádzanie do
obehu sa vzťahujú osobitné predpisy uvedené v potravinovom kódexe.

Kľúčové slová:

hydinové mäso

hydina

kura

kačica

hus

perlička

morka

holub



Obsah:
  • Hydina
    Hydinove mäso
    Dodávanie na trh
    Čerstvá a chladená hydina
    Mrazená a hlboko mrazená
    Rozmrazovanie
    Mäsové výrobky hydinové
    Hydinové párky- Charakteristika
    Údená hydinová lahôdka-charakteristika
    Hydinová tlačenka- charakteristika
    Akostné triedy hydiny
    Akosť
    Chyby mäsa
    Vnútornosti- drobky
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko