Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 118
projektov

Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín

«»
Prípona
.pptx
Typ
prezentácia
Stiahnuté
1 x
Veľkosť
0,5 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
47035
Posledná úprava
31.07.2017
Zobrazené
1 044 x
Autor:
mvdralex
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Základné súčasné kontrolné systémy na zabezpečenie zdravotnej bezpečnosti a hygienickej bezchybnosti potravín
- Správna výrobná prax (SVP)
- Štandardné sanitačné a operačné postupy (SaOP)
- Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP)

• cieľom je zabezpečiť:
- optimalizáciu výroby potravín
- uspokojovanie výživových potrieb ľudského organizmu
- minimalizácia zdravotných rizík
...

Kľúčové slová:

hygiena potravín

kontrola hygieny

sanitácia

biologické nebezpečenstvo

chemické nebezpečenstvo

fyzikálne nebezpečenstvo



Obsah:
  • Dokumentácia správnej výrobnej praxe
    Zabezpečenie hygienického spôsobu výroby
    Rozsah pôsobenia
    Spracovanie sanitačných programov
    Obsah sanitačného programu
    Metodika sanitácie
    O histórii HACCP
    Analýza nebezpečenstva a posúdenie jeho závažnosti a rizika
    Stanovenie kritických limitov - špecifikácia kritérií k ochrane zdravotnej bezpečnosti a hygienickej bezchybnosti na úrovniach CCP
    Stanovenie spôsobu dokumentácie a archivácie záznamov
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko