Popis:
Vstup
Materiál : zmrzlina, šľahačka, likér, čokoláda, voda
Zariadenie: pohár, lyžička, mraziaci box, umývačka riadu, naberačka zmrzliny, stôl
Ľudia: obsluha, vedúci
Postupy: riadenie zásob, výroby, kontrola činností
Prostredie: sterilné prostredie, WC, samotná cukráreň
Transformácia
1. Umytie pohára
2. Naloženie zmrzliny do pohára
3. Poliatie zmrzliny čokoládou
4. Naliatie likéru
5. Prinesenie pohára na stôl zákazníkovi
Kľúčové slová:
logistický manažment
proces výroby
informačné toky
nosiče informácií
logistické rozhrania
peňažné toky
Obsah:
- 1. Požadovaný výstup
2. Obsah a nadväznosti jednotlivých aktivít, toky informačné, fyzické a peňažné
3. Vlastnosti obslužných prvkov
4.Zodpovedné subjekty alebo útvary
5. Nosiče informácií
6. Ďalšie potrebné charakteristiky tak, aby sme mohli identifikovať logistické rozhrania