Projekt na založenie podniku Mliečny bar KORZIKO
«»
Popis:
Cieľom tejto práce je vytvoriť reálny podnikateľský plán k založeniu malej predajne Mliečny bar, Korziko. V prvej teoretickej časti dôjde k zoznamovaniu so základnými pojmy, vymedzeniu potrebných analýz a podrobnému popisu jednotlivých časti podnikateľského plánu. V praktickej časti je využité množstvo teoretických poznatkov k určeniu cieľového trhu, sú prevedené analýzy a spracovaný podnikateľský plán pre Mliečny bar v Korziko.
Kľúčové slová:
založenie malého podniku
podnikateľský plán
mliečny bar
podnikateľský zámer
Obsah:
- Zadávací list k vypracovaniu projektu
A. Zadanie zámeru
B. Prípravné práce
Zloženie projektovej skupiny
Prieskum trhu a konkurencieschopnosť
Potreba finančných prostriedkov na tvorbu a realizáciu projektu
Vízia a hlavné ciele projektu
Potencionálne bariéry a možnosti ich likvidácie
Súbor činností, ktoré sú nevyhnutné na vypracovanie, realizáciu a hodnotenie projektu
Plán projektových prác
Finančný rozpočet projektových prác a zdroje krytia
Zhodnotenie reálnosti navrhovaného projektu
Návrh a zdôvodnenie právnej formy podnikania : Mliečny bar - KORZIKO
Základná charakteristika podniku
Potreba vlastných a cudzích prostriedkov
Malá ekonomická prognóza
Swot analýza predkladaného projektu
Úspešnosť predkladaného projektu prostredníctvom ukazovateľov finančnej analýzy
Zhodnotenie navrhovaného projektu
Navrhovaná realizačná skupina na implementáciu projektu do spoločenskej praxe
Príloha č.1 Ku Ganttovmu diagramu
Príloha č.2 Ganttov diagram
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.