Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 119
projektov

Projektový manažment - vybudovanie MO prevádzky

«»
Prípona
.docx
Typ
projekt
Stiahnuté
77 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
46781
Posledná úprava
12.05.2020
Zobrazené
3 995 x
Autor:
peter.randa
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
A. Projektový zámer

1. Výber témy projektu

Mojím projektovým zámerom je vytvoriť projekt zriadenia maloobchodnej prevádzky potravín v oblasti s dostatočným množstvom obyvateľov, v ktorej boli predtým tri prevádzky a dnes nie je ani jedna. Cieľom mojej práce je ponúknuť možnosť zriadenia maloobchodnej prevádzky potravín so zreteľom na spokojnosť zákazníkov, zdvihnutie ceny nehnuteľností verejnosti, spokojnosť zamestnancov a spokojnosť dodávateľov.

2. Analýza ovplyvňovateľov

V tejto časti pomocou tabuľky a Vennovho diagramu charakterizujem hlavných ovplyvňovateľov, ktorých existencia má dopad na maloobchodnú prevádzku.

Kľúčové slová:

projektový zámer

projektový dokument

marketing projektu

komunikačný plán

plán rizík

rozpočet projektu



Obsah:
  • A. Projektový zámer
    1. Výber témy projektu
    2. Analýza ovplyvňovateľov
    3. Matica logického rámca
    B. Vypracovanie projektového dokumentu
    1. Definovanie cieľa projektu (SMART)
    2. Opis a analýza súčasného stavu (SWOT)
    3. Prínosy projektu
    4. Marketing projektu
    5. Popis riadenia projektu
    6. Vecná dekompozícia projektu
    7. Organizačná dekompozícia projektu
    8. Matica zodpovednosti
    9. Časové plánovanie - Ganttov diagram
    10. Harmonogram míľnikov projektu
    11. Plán zdrojov a nákladov
    12. Komunikačný plán
    13. Plán rizík
    14. Rozpočet projektu
    15. Plán poprojektových činností
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko