Investičný projekt - Mexická reštaurácia JUANITA
Popis:
Ukážka:
Stručný popis projektu:
Mexická reštaurácia JUANITA vzniká na základe identifikácie trhovej medzery v oblasti ponuky stravovacích služieb exotickej kuchyne. Cieľom investičného projektu je uspokojenie širších a nezvyčajných potrieb zákazníkov a taktiež prispenie k rozvoju cestovného ruchu vo zvolenskom regióne.
Kľúčové slová:
rešaurácia
investičný projekt
firma
podnikanie
trh
Obsah:
- I. OBSAH 1
II. ZHRNUTIE 3
III. HLAVNÁ ČASŤ PROJEKTU 6
1. Charakteristika firmy a jej cieľov 6
1.1 Charakteristika firmy 6
1.2 Predmet podnikania 6
1.3 Ciele firmy 7
2. Organizácia a riadenie spoločnosti 8
2.1 Organizačná štruktúra 8
2.2 Charakteristika pracovníkov, kompetencie, zodpovednosti 8
2.3 Odmeňovanie pracovníkov 9
2.4 Informačný systém 10
3. Analýza trhu a konkurencie 11
3.1 Analýza trhu 11
3.1.1 Hlavné faktory makroprostredia 12
3.2 Analýza zákazníkov 14
3.2.1 Definovanie trhových segmentov 14
3.2.2 Analýza štruktúry zákazníkov 14
3.3 Analýza konkurencie 16
3.4 SWOT analýza 17
4. Marketingová stratégia 18
4.1 Výrobková stratégia 18
4.2 Cenová stratégia 18
4.3 Distribučná politika 18
4.4 Komunikačná politika 19
5. Proces poskytovaných služieb 20
5.1 Analýza transformačného procesu 20
5.2 Analýza kapacít 21
6. Materiálové vstupy a energie 22
6.1 Materiálové náklady 22
6.2 Energie 23
6.3 Doprava 23
7. Veľkosť a umiestnenie výrobnej jednotky 24
8. Technicko-technologické zabezpečenie 25
8.1 Odpisy 26
9. Personálny plán 27
9.1 Požiadavky na zamestnancov 27
9.2 Analýza regiónu 28
9.3 Plán mzdových nákladov 28
9.4 Nábor a získavanie pracovníkov 29
10. Implementačný plán 30
11. Analýza rizika 31
11.1 Riziká 31
11.2 Analýza citlivosti investície 32
12. Finančno-ekonomická analýza 33
13. Záruky projektu 43
14. Dopad investície na životné prostredie 43
IV. ZÁVER 44
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.