Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 026   projektov
0 nových

Manažérsky projekt na Manažment. Realizácia Gastronomickej Akcie

«»
Prípona
.doc
Typ
ročníková práca
Stiahnuté
5 x
Veľkosť
0,6 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
22618
Posledná úprava
26.04.2009
Zobrazené
1 158 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
2. 1. Charakteristika prevádzky

Predmetom môjho podnikania je zariadenie, ktoré ľudia navštevujú za účelom ubytovania, stravovania, relaxácie v našom wellness centre a zábavy v hotelovom bare. Hotel sa nachádza pri námestí v centre mesta Topoľčany. Hotel ponúka veľa možností pre aktívny odpočinok, poskytuje komfort a spĺňa aj tie najprísnejšie kritériá. Samozrejmosťou sú 100% služby, profesionálny personál a dôraz na osobitné požiadavky našich hostí, aby mal každý pocit spokojnosti. Hotel ponúka ubytovanie v 25-tich izbách s možnosťou prístelky. K rôznym príležitostiam ponúkame 9 apartmánov (svadobný, manažérsky, rodinný). Reštaurácia s kapacitou 80 miest, ponúka bohatý sortiment jedál domácej a medzinárodnej kuchyne a široký výber kvalitných vín z celého sveta. V letných mesiacoch je súčasťou reštaurácie letná terasa, kde môžete vychutnať naše špeciality, kapacita terasy je 25 miest..

Kľúčové slová:

predstavenie miesta realizácie

charakteristika prevádzky

charakteristika gastronomickej akcie

marketingové informácie

analýza konkurencie

SWOT analýza

dispozičné riešenie

popis produktu

skl...


O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko