Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 037   projektov
0 nových

Projekt v 3. sektore

«»
Prípona
.doc
Typ
ročníková práca
Stiahnuté
33 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
18211
Posledná úprava
13.02.2009
Zobrazené
925 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Dovoľte nám, aby sme sa Vám predstavili. Sme mladá, začínajúca, nezisková organizácia ,, NÁDEJ “, n. o. založená 1. marca 2008 so sídlom Nezábudková 5, 834 09 Bratislava, v zmysle zákona č. 213 / 1997 Z. z. a 35 / 2001 Z. z. Naša nezisková organizácia vykonáva všeobecne prospešné služby.
Úlohou neziskovej organizácie Nádej je vytvoriť podmienky pre plnenie nášho poslania prostredníctvom vytvárania podmienok pre tímovú spoluprácu a rozvoj našej organizácie a aktivít, ktoré v mene nášho poslania realizujeme.
Naším cieľom je pomáhať pri : poskytovaní zdravotnej starostlivosti, poskytovaní sociálnej pomoci a humanitárnej starostlivosti, tvorbe, rozvoji, ochrane, obnove a prezentácií duchovných a kultúrnych hodnôt, ochrane ľudských práv a základných slobôd, vzdelávaní, výchove a rozvoji telesnej kultúry, výskumu, vývoji, vedecko-technických služieb a informačný službách, tvorbe a ochrane životného prostredia a ochrane zdravia obyvateľstva, službách na podporu regionálneho rozvoja a zamestnanosti, zabezpečovaní bývania, správy, údržby a obnovy bytového fondu.
Celkový počet zamestnancov na plný úväzok sú dvaja zamestnanci.

Kľúčové slová:

projekt

projekt v 3. sektore

poskytovanie zdravotnej starostlivosti


O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko