Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 056   projektov
0 nových

Hodnotenie kvality sladkovodných rýb

«»
Prípona
.docx
Typ
semestrálna práca
Stiahnuté
5 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
46760
Posledná úprava
31.10.2016
Zobrazené
1 273 x
Autor:
arabko
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Semestrálna práca o kvalite sladkovodných rýb vo výžive človeka
kvalitatívne parametre rybieho mäsa, čerstvosť, štádiá rozkladu rybieho mäsa, senzorické prejavy čerstvosti, faktory vplývajúce na kvalitu rybieho mäsa

Kľúčové slová:

ryby

mäso

rybie mäso

sladkovodné ryby



Obsah:
  • Tržné ryby 2
    Hmotnostné skupiny tržných rýb 2
    Kvalitatívne parametre rybieho mäsa 2
    2. Čerstvosť 3
    3. Nutričné parametre 4
    4. Hygienická kvalita 4
    Posudzovanie čerstvosti (kvality) rýb 4
    Ukazovatele hodnotené vo vzťahu k čerstvosti rýb a metódy ich stanovenia 4
    Všeobecné hranice ku zmyslovému posúdeniu čerstvosti 5
    Senzorické prejavy a stupne kazenia rýb 6
    Schéma znázorňujúca faktory vplývajúce na kvalitu rybieho mäsa 7

Zdroje:
  • MERTEN M., Zpracování ryb, 2002, ISBN 80-86073-89-0
  • SAMPELS S., LEVÝ E., MRÁZ J., VEJSADA P., ZAJÍC T., Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobku, 2014
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko