Investičný plán - Založenie pohostinstva, s.r.o.
«»
Popis:
Pohostinstvo Oravienka, s.r.o. je novozaloženým pohostinstvom v Oravskej Lesnej, preto bude našou snahou prenikanie na trh a oslovovanie zákazníkov.
Udržanie klientov a prenikanie na trh s už zabehnutou konkurenciou dosiahneme pomocou kvalitných služieb s prijateľnými cenami, zodpovedným prístupom a vhodnou kvalifikáciou zamestnancov. Za hlavnú výhodu považujem polohu v časti obce , kde sa najbližších 5 km nenachádza žiadne pohostinstvo ani reštaurácia. Pohostinstvo bude otvorené v týždni do 22 hodiny a po víkendové dni do polnoci alebo podľa počtu zákazníkov.
Kľúčové slová:
investičný plán
založenie pohostinstva
podnikateľský zámer
podnikateľský plán
pohostinstvo
Obsah:
- 1.Základné charakteristické údaje: 4
2.Hlavná časť projektu 6
2.1. Charakteristika firmy a jej cieľ 6
2.1.1 Charakteristika podniku 6
2.1.2. Ciele firmy 6
2.2. Organizácia riadenia a manažérske tímy 7
2.2.1. Organizačná štruktúra 7
2.2.2. Kompetencie, zodpovednosti a charakteristika zamestnancov 7
2.2.3. Hodnotenie zamestnancov 8
2.2.4. Informačný systém 8
2.3. Analýza trhu a konkurencie 9
2.3.1. Hlavné faktory makroprostredia 9
2.3.2. Analýza zákazníkov 9
2.4. Marketingová stratégia 11
2.4.1. Výrobková stratégia 11
2.4.2. Cenová stratégia 11
2.4.3.Komunikačná stratégia 12
2.4.4. Distribučná stratégia 12
2.5. Proces poskytovaných služieb 12
2.5.1. Analýza transformačného procesu 12
2.5.2. Analýza kapacít 13
2.5.3. Skladba a zloženie služieb 14
2.6. Materiálové vstupy a energia 14
2.6.1. Materiálové náklady 14
2.6.2. Energie 15
2.6.3. Doprava 15
2.7. Veľkosť a umiestnenie podniku 16
2.8.Technicko- technologické zabezpečenie investičného projektu 17
2.8.1. Odpisy 18
2.9. Personálny plán 18
2.9.1. Požiadavky na pracovnú silu 18
2.9.2. Mzdové náklady 19
2.10. Implementačný plán 20
2.11. Analýza rizikovosti projektu 20
2.12. Finančno - ekonomická analýza 21
2.12.1 Rentabilita investície 28
2.12.2 Výnosnosť investície 28
2.12.3 Analýza bodu zvratu 29
2.13 Záruky projektu 31
2.14. Vplyv projektu na životné prostredie 31
3. ZÁVER 32
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.