Podnikateľský plán fiktívnej reštaurácie s ubytovaním - Stone
«»
Popis:
V tejto seminárnej práci sa snažím priblížiť a popísať podnikateľský plán fiktívnej reštaurácie s ubytovaním - Stone.
Práca obsahuje samotnú charakteristiku podniku, jeho ciele, finančnú prognózu, kalkuláciu a tiež marketingové informácie. Myslím si, že stravovacie služby tvoria nevyhnutnú súčasť života každého človeka a taktiež sú základnou zložkou cestovného ruchu. V rámci stravovacích služieb nie je dôležitá len kvalita podávaných jedál, ale aj ich vzhľad, čo spolu s príjemnou rodinnou atmosférou a kvalitnou obsluhou prispieva k celkovému príjemnému zážitku hosťa a láka ho tak k opätovnej návšteve. Produkt stravovacích služieb je tvorený tak pracovníkmi kuchyne, ako aj pracovníkmi v obsluhe. Aby bolo možné podať najlepší možný výkon je nevyhnutná spolupráca medzi týmito dvoma úsekmi prevádzky.
Kľúčové slová:
firma
reštaurácia
organizačná štruktúra
nápojový lístok
jedálny lístok
mzdy
kuchár
podnik
plán
manažment
gastronómia
Obsah:
- Charakteristika podniku Kapacaita podniku
Organizačno - právna forma
Prostredie podniku
Charakteristika podniku podľa základných právnych predpisov
Nákres výrobného strediska
Organizačná štruktúra Reštaurácie STONE
Náplň práce jednotlivých pracovníkov
Práva a zodpovednosť pracovníkov
Výpočet mzdy 1
Výpočet mzdy 2
Marketingová stratégia
Výpočet odpisov
Financovanie podniku
Umorovací plán
Jedálny lístok
Nápojový lístok
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.