Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 118
projektov

Podnikateľský plán fiktívnej reštaurácie s ubytovaním - Stone

«»
Prípona
.doc
Typ
semestrálna práca
Stiahnuté
46 x
Veľkosť
0,4 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
37412
Posledná úprava
29.04.2011
Zobrazené
5 057 x
Autor:
naaomi88
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
V tejto seminárnej práci sa snažím priblížiť a popísať podnikateľský plán fiktívnej reštaurácie s ubytovaním - Stone.

Práca obsahuje samotnú charakteristiku podniku, jeho ciele, finančnú prognózu, kalkuláciu a tiež marketingové informácie. Myslím si, že stravovacie služby tvoria nevyhnutnú súčasť života každého človeka a taktiež sú základnou zložkou cestovného ruchu. V rámci stravovacích služieb nie je dôležitá len kvalita podávaných jedál, ale aj ich vzhľad, čo spolu s príjemnou rodinnou atmosférou a kvalitnou obsluhou prispieva k celkovému príjemnému zážitku hosťa a láka ho tak k opätovnej návšteve. Produkt stravovacích služieb je tvorený tak pracovníkmi kuchyne, ako aj pracovníkmi v obsluhe. Aby bolo možné podať najlepší možný výkon je nevyhnutná spolupráca medzi týmito dvoma úsekmi prevádzky.

Kľúčové slová:

firma

reštaurácia

organizačná štruktúra

nápojový lístok

jedálny lístok

mzdy

kuchár

podnik

plán

manažment

gastronómia



Obsah:
  • Charakteristika podniku Kapacaita podniku
    Organizačno - právna forma
    Prostredie podniku
    Charakteristika podniku podľa základných právnych predpisov
    Nákres výrobného strediska
    Organizačná štruktúra Reštaurácie STONE
    Náplň práce jednotlivých pracovníkov
    Práva a zodpovednosť pracovníkov
    Výpočet mzdy 1
    Výpočet mzdy 2
    Marketingová stratégia
    Výpočet odpisov
    Financovanie podniku
    Umorovací plán
    Jedálny lístok
    Nápojový lístok
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko