Aktuálne otázky výživy v hoteliérstve a cestovnom ruchu
Popis:
Slovenská spoločnosť pre výživu už dlhodobo pôsobí v oblasti propagácie moderných trendov vo výžive s cieľom ozdraviť výživu v celom spotrebiteľskom spektre v súlade so zásadami racionálnej výživy.
Cestovný ruch a gastronómia spolu veľmi úzko súvisia. Slovensko je rozlohou malá krajina, ale bohato obdarená turistickými atraktivitami, ktoré ponúkajú turistom množstvo príležitostí stráviť tu zaujímavú dovolenku, tak v lete ako aj v zime. K celkovej spokojnosti návštevníkov prispievajú kvalitné služby v oblasti gastronómie a ubytovania na úrovni minimálne európskeho štandardu.
Nakoľko veľká časť gastronomických zariadení sa neprispôsobila novým stravovacím trendom rozhodla sa Slovenská spoločnosť pre výživu usporiadať konferenciu na tému:
Aktuálne otázky výživy v hotelierstve a cestovnom ruchu“ s cieľom existujúci stav zlepšiť.
Konferencia je určená malým a stredným podnikateľom, vedúcim hotelov a rekreačných zariadení z celého územia Slovenkej republiky. Podujatie financuje Ministerstvo obchodu a cestovného ruchu Slovenskej republiky. Odbornými garantmi sú odborníci v danej problematike.
Kľúčové slová:
kongres
služby
podujatie
Zdroje:
- 1.Orieška, J. 2001. Kongresový cestovný ruch. Banská Bystrica.: Ekonomická fakulta UMB, 2001. ISBN 80-8055-516-8.
- 2. Orieška, J. 2007. Učebné texty ku kurzu: Kongresové služby. Banská Bystrica: Občianske združenie, Ekonómia, 2007.
- 3. Novacká, Ľ a i. 2000. Marketingový manažment kongresového cestovného ruchu. Bratislava.:KsaCR, OF, 2000. ISBN 80-967910-4-4
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.