Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 090   projektov
0 nových

Gastronómia - DFD a Remo mäso

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
0 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
27291
Posledná úprava
04.11.2009
Zobrazené
823 x
Autor:
csoly
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
1. Mäso ako potravina vo výžive ľudí

Pod pojmom mäso v najširšom poňatí rozumieme všetky poživateľné časti zvierat v prirodzenom stave alebo po úprave na rozličné druhy jedál alebo mäsových výrobkov. Patrí sem teda práve tak kostrová svalovina ako aj vnútornosti, koža, blany, šľachy, cievy, nervy a kosti, pokiaľ sa využívajú na výživu ľudí. Orgány telových dutín sa označujú spoločným názvom vnútornosti (pečeň, pľúca, srdce, obličky, slezina, mozog, jazyk a pod.)...

Kľúčové slová:

mäso

potraviny

gastronómia


O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko