Kontrola kvality potravín v obchodnom reťazci v podmienkach platnej legislatívy SR
«»
Prípona
.doc |
Typ
seminárna práca |
Stiahnuté
1 x |
Veľkosť
0,1 MB |
Jazyk
slovenský |
ID projektu
18928 |
Posledná úprava
11.02.2009 |
Zobrazené
1 057 x |
Autor:
- |
Zdieľaj na Facebooku |
Detaily projektu |
Popis:
Krízový manažment a kontrola jeho riadenia v oblasti predaja potravín je nanajvýš dôležitá nielej z pohľadu ochrany zdravia spotrebiteľa, ale aj z pohľadu bezpečnosti a prevencie a zároveň poučenia sa z chýb z minulosti. Preto pokiaľ bude spoločný európsky potravinový zákon prísny a rozpracovaný do najmenšieho detailu, zvýši sa šanca na distribúciu zdravotne nezávadných výrobkov a eliminuje sa riziko krízových situácií na čo najmenšiu možnú mieru.
Kľúčové slová:
krízový manžment
riziko
analýza rizika
vyhodnotenie rizika
oznámenie o riziku
ohrozenie
systém rýchlej výstrahy pre potraviny a krmivá
riadenie rizika
Zdroje:
- 1. Článok spracovaný z nemeckého originálu. 2004. BSE, (Bovine Spongiforme Encephalopathie), choroba šialených kráv. [online] 13.1.2009. Dostupné z http://primar.sme.sk/Page.aspx?ID=80
- 2. Zákony č. 159/1999 Zb., 470/2000, 23/2002, 450/2002, 472/2003, 195/2002, Vyhláška č. 99/2004 Z.z.
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.