Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 113
projektov

Kontrola kvality potravín v obchodnom reťazci v podmienkach platnej legislatívy SR

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
1 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
18928
Posledná úprava
11.02.2009
Zobrazené
1 057 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Krízový manažment a kontrola jeho riadenia v oblasti predaja potravín je nanajvýš dôležitá nielej z pohľadu ochrany zdravia spotrebiteľa, ale aj z pohľadu bezpečnosti a prevencie a zároveň poučenia sa z chýb z minulosti. Preto pokiaľ bude spoločný európsky potravinový zákon prísny a rozpracovaný do najmenšieho detailu, zvýši sa šanca na distribúciu zdravotne nezávadných výrobkov a eliminuje sa riziko krízových situácií na čo najmenšiu možnú mieru.

Kľúčové slová:

krízový manžment

riziko

analýza rizika

vyhodnotenie rizika

oznámenie o riziku

ohrozenie

systém rýchlej výstrahy pre potraviny a krmivá

riadenie rizika



Zdroje:
  • 1. Článok spracovaný z nemeckého originálu. 2004. BSE, (Bovine Spongiforme Encephalopathie), choroba šialených kráv. [online] 13.1.2009. Dostupné z http://primar.sme.sk/Page.aspx?ID=80
  • 2. Zákony č. 159/1999 Zb., 470/2000, 23/2002, 450/2002, 472/2003, 195/2002, Vyhláška č. 99/2004 Z.z.
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko