Kurikulum
Popis:
Všeobecným cieľom: vyučovania predmetu Hotelový a gastronomicky manažment v rámci denného štúdia je osvojenie základov riadenia v podnikateľských subjektoch hotelierstva a gastronómie v domácich aj v zahraničných podmienkach. Žiaci sa pripravujú na rolu manažéra získaním vedomostí a zručností v procese plánovania a organizovania činností podnikateľských subjektov, ako aj v rozhodovacích a kontrolných činnostiach. Zvládnutie základov personálneho manažmentu vytvorí predpoklad, aby budúci riadiaci pracovníci zvládali riešenie vzniknutých problémov, výber zamestnancov na konkrétne pozície, dobrú komunikáciu so zamestnancami, proces hodnotenia zamestnancov a ich motiváciu k práci.
Kľúčové slová:
Kurikulum
vývoj manažmentu
manažér
Gastronomický manažment
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.