Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 118
projektov

Kurikulum

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
11 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
24712
Posledná úprava
27.05.2009
Zobrazené
3 668 x
Autor:
mirina
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Všeobecným cieľom: vyučovania predmetu Hotelový a gastronomicky manažment v rámci denného štúdia je osvojenie základov riadenia v podnikateľských subjektoch hotelierstva a gastronómie v domácich aj v zahraničných podmienkach. Žiaci sa pripravujú na rolu manažéra získaním vedomostí a zručností v procese plánovania a organizovania činností podnikateľských subjektov, ako aj v rozhodovacích a kontrolných činnostiach. Zvládnutie základov personálneho manažmentu vytvorí predpoklad, aby budúci riadiaci pracovníci zvládali riešenie vzniknutých problémov, výber zamestnancov na konkrétne pozície, dobrú komunikáciu so zamestnancami, proces hodnotenia zamestnancov a ich motiváciu k práci.

Kľúčové slová:

Kurikulum

vývoj manažmentu

manažér

Gastronomický manažment


O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko