Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 119
projektov

Kyslomliečne produkty a trávne siláže

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
4 x
Veľkosť
0,2 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
17717
Posledná úprava
28.01.2009
Zobrazené
1 366 x
Autor:
aziga
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Prvým známym reprezentantom fermentovaných mliečnych výrobkov bolo kyslé mlieko, ktoré vzniká činnosťou mliečnych baktérií pri divom (nekontrolovanom) kvasení. Dnes sú z pôvodne regionálnych výrobkov známe najmä jogurt, acidofilné a kefírové mlieko a v poslednej dobe mimoriadne obľúbená srvátka. Práve tieto kyslomliečne výrobky najviac prispievajú k rozšíreniu konzumácie mlieka.

Kľúčové slová:

mliečne produkty

siláže

trávne siláže


O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko