Popis:
1. Požadovaný výstup
vstup
- materiál: pšeničná múka, ražná múka, iné druhy, voda, pekárenské kvasnice, droždie, mlieko, cmar, zemiaky, soľ, rasca, škrob
- zariadenia: deliaci stroj, valiace prístroje, pracovný stôl, pekárenská pec,
- ľudia: pekári, vedúci pekárne, pomocníci, šoféri, pomocníci
- postupy: plánovanie a riadenie stavu zásob, plánovanie výroby, riadenie výroby, realizácia výroby, kontrola, realizácia odbytu(expedícia)
- prostredie: sklady, samotná pekáreň, hygienické priestory a WC, predajňa
Kľúčové slová:
logistický manažment
výroba chleba
peňažné toky
nosiče informácií
suroviny
dodávateľ
materiál
výstup
vstup
Obsah:
- 1. Požadovaný výstup
2.Obsah a nadväznosti jednotlivých aktivít, toky informačné, fyzické a peňažné
3.Vlastnosti obslužných prvkov
4.Zodpovedné subjekty alebo útvary
5. Nosiče informácií
6. Ďalšie potrebné charakteristiky tak, aby sme mohli identifikovať logistické rozhrania