Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 036   projektov
0 nových

Marketingový spotrebiteľský prieskum - záverečná správa

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
6 x
Veľkosť
1,5 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
12246
Posledná úprava
02.10.2019
Zobrazené
1 126 x
Autor:
elami
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Za mäso v kuchynskom zmysle slova sa považuje vlastné svalové tkanivo v prirodzenej súvislosti so všetkými tkanivami, teda aj s vrastenými kosťami, šľachami, blanami, nervami, cievami, chrupkami a miazgovými uzlinami. V širšom zmysle sa k mäsu radia aj vnútorné orgány, všetka hydina, drobné zvieratá a ryby.

Z výživového hľadiska má význam predovšetkým chemické zloženie mäsa. Najcennejšou zložkou sú bielkoviny. Mäso ich obsahuje 12 - 24 %. Bielkoviny mäsa sú plnohodnotné, lebo obsahujú nepostrádateľné aminokyseliny, a sú veľmi podobné bielkovinám ľudského tela, preto ich najľahšie využívame na výstavbu svojho tela. Ďalšou chemickou zložkou mäsa je tuk. Čím je mäso tučnejšie, tým je ťažšie stráviteľné. No z energetického hľadiska je tuk najvýdatnejším zdrojom energie pre organizmus. Obsah tuku v mäse kolíše až do 50%, vody až do 85%.

Kľúčové slová:

spotrebiteľský prieskum

mäso

bielkoviny

aminokyseliny

propagácia produktov

dotazník

marketing

záverečná správa

skúmaná vzorka



Obsah:
  • Úvod
    Cieľ práce -5-
    Metodika práce -6-
    Charakteristika skúmanej vzorky -7-
    Vlastná práca -8-
    Vyhodnotenie dotazníkov -10-
    Záver -17-
    Prílohy
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko