Podnikateľský plán - hotel ARCHESS
«»
Popis:
V mojom podnikateľskom pláne chcem stručne opísať môj zámer, prestavbu a fungovanie boutique hotela ARCHESS.
Na nasledovných stránkach Vám stručne priblížime víziu, samotnú výstavbu hotela v historickom kaštieli Tovarníky, vzhľad, ponúkané služby, uvediem stručný prehľad konkurencie, budúcich zákazníkov aj dodávateľov, predpokladanú výšku nákladov a spôsob a schopnosť ich krytia. Takisto uvádzam finančný plán na päť rokov dopredu.
Kľúčové slová:
hotel
podnikateľský plán
ubytovacie služby
SWOT
Obsah:
- Úvod. 2
1. Spoločnosť. 3
1.1. Opis spoločnosti 3
1.2. Konečná stratégia. 5
1.3. Rozhodujúce finančné ukazovatele. 5
2. Produkty a služby. 5
2.1. Produkty boutique hotela. 6
2.1.1. Poskytovanie ubytovacích služieb. 6
2.1.2. Poskytovanie stravovacích služieb. 8
2.1.3. Poskytovanie doplnkových služieb hotela: 8
2.1.4. Balíky služieb: 9
3. Trh. 9
3.1. História kaštieľa. 10
3.2. Prieskum trhu. 10
3.2.1. Primárna ponuka. 10
3.2.2. Sekundárna ponuka. 11
3.3. Trendy. 12
3.4. Segmentácia. 12
3.5. SWOT analýza. 13
4. Marketingový plán. 14
4.1. Predaj/stratégia distribúcie. 14
4.2. Cenová stratégia. 14
4.3. Tvorba imidžu a značky. 15
4.4. Propagačné materiály. 16
4.5. Produkt/trhová stratégia. 16
4.6. Strategické plány tvorby webovej stránky. 17
4.7. Marketingový rozpočet 17
4.8. Poslanie a ciele. 18
5. Manažment 18
5.1. Organizačná štruktúra podniku. 18
5.2. Popis funkcií pracovníkov. 19
5.3. Rozpis služieb zamestnancov a prevádzky zariadenia. 23
5.4. Hodnotenie zamestnancov. 25
5.4.1. Popis jednotlivých druhov miezd pracovníkom.. 26
6. Analýza konkurencie. 27
6.1. Analýzy prostredia podniku. 28
7. Súpis majetku. 30
7.1. Plán odpisov. 33
7.2. Plán úveru. 34
8. Finančný plán. 34
8.1. Začiatočná súvaha k 1. 1. 2010. 34
8.2. Cenové kalkulácie. 35
8.3. Plán výkonov. 37
8.4. Plán nákladov. 40
8.5. Finančné predpoklady podniku. 41
8.6. Konečná súvaha k 31. 12. 2010. 43
10. Použitá literatúra. 45
11. Prílohy 46
Zdroje:
- BERÁNEK J., Kotek P.: Řízení hotelového provozu. GRADA Publishing, ISBN 80-7169-400-2, 1996
- BANGS H. David ml: Prúvodce podnikatelským plánovaním. PRAGMA Praha, 1996
- HULLOVÁ D., FINDRA,T., KOŠŤAN,P.: Projektový manažment. Príprava projektov s použitím metodiky logického rámca. Centrum vzdelávania neziskových organizácií, ISBN 80-969309-7-4, 2005
- POTEET Howard G.: Začíname podnikať: Odborné rady. SGT PLUS Bratislava, ISBN 80-7127-038-5, 1996
- HUBNER M.: Príručka manažéra IV – Project Management. TATE International, s.r.o. ISSN 1211-8737, 2005
- http://www.palazzo.sk/kuchynske-prislusenstvo-kuchynsky-inventar-c-2554_1839_102_1120.html
- http://sk.wlw.sk/CompaniesByProduct.aspx?lang=sk&land=sk&productId=0000066255
- http://px-web.statistics.sk/PXWebSlovak/index.htm
- http://www.statistics.sk/pls/elisw/MetaInfo.explorer?obj=18&cmd=go&s=1004&sso=4&so=9
- http://wikimapia.org/10622449/sk/Ka%C5%A1tiel-v-Tovarn%C3%ADkoch
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.