Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 026   projektov
0 nových

Prevádzkovanie gastronomického zariadenia

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
27 x
Veľkosť
0,2 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
9753
Posledná úprava
18.09.2018
Zobrazené
970 x
Autor:
017kiki
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Žijeme v období, kde peniaze hrajú hlavnú úlohu v živote každého človeka, kde vymizla úcta, či akékoľvek uskromnenie sa. Peniaze hýbu svetom a život bez nich je takmer nereálny. Ľudia sú nútení žiť nielen ekonomicky, ale aj rozumne. Musia, čo najdôkladnejšie a najrozumnejšie hospodáriť so svojim majetkom. Nakupovať tovar, čo najlacnejšie, aby na ňom ušetrili a zároveň s podnikateľským duchom, aby nám naše obchody vynášali a hospodársky sme si zlepšili našu situáciu.

V našom meste sa nachádza množstvo podnikov gastronomického charakteru. Konkurencie číhajú na každom rohu nášho nie veľkého mesta. Ľudia sa utápaju v množstve podnikov, ktoré im ponúkajú stravovacie služby, kvalitný sortiment jedál a nápojov. Podniky si konkurujú v mnohých faktoroch. Každý z podnikov sa snaží získať zákazníkov vylepšovaním rôznych častí podniku. Mnohé chcú ľuďom ponúknuť pohodlie domova a ak nie to tak aspoň kúsok z toho, čo teplý domov ponúka.

Rozhodol som sa pre odkúpenie reštaurácie - Caravella. Po prestavbe je to reštaurácia a kaviareň. Nachádza sa blízko námestia na dostatočne viditeľnom mieste. Nepatrí medzi veľké podniky. Zariadenie je určené na stravovanie všetkých vekových kategórii. Ponúka široký sortiment jedál od predjedál cez šaláty, cestoviny, ryby, hlavné jedlá, dezerty, múčniky, nápojov a široký vyber káv, či už teplých alebo studených, alkoholických, či nealkoholických si každý zákazník príde na svoje. Kvalitu, čerstvosť si hostia môžu vychutnávať v príjemnom nefajčiarskom alebo fajčiarskom prostredí dotváranom jemnou živou hudbou, ktorá spríjemňuje stravovanie.

Kľúčové slová:

živnosť

gastronomické zariadenia

reštaurácia

mzda

odpisy



Obsah:
  • Charakteristika podniku
    Živnosť
    Gastronomické zariadenia
    Organizačno-právna forma
    Podrobnejšia charakteristika gastronomického zariadenia
    Reštaurácia a kaviareň PERSIA
    Mzda
    Náplň jednotlivých pracovníkov gastronomického zariadenia.
    Výpočet odpisov
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko