Priemyselné krmivá
«»
Popis:
Z dôvodu nevyhovujúcich fyzikálnych štruktúr, stálosti kvality, alebo z hľadiska nutričnej hodnoty väčšiny krmív je veľmi dôležité krmivo alebo kŕmnu zmes pred vlastným použitím upraviť.
Úpravy krmív je možné definovať ako súhrn technologických postupov, vďaka ktorým zvyšujeme výživnú hodnotu krmiva, stráviteľnosť živín, prijateľnosť a chutnosť, a súčasne odstraňujú škodlivé účinky a nepriaznivé vlastnosti niektorých krmív.
Kľúčové slová:
Krmivá
zvieratá
biotechnické metódy
Obsah:
- Drožďovanie a zakvašovanie
Nakličovanie zrnovín
Fermentácia
Konzervácia zrna
Aditivácia
Aplikácia prebiotík a probiotík
Využitie enzýmov
Použité zdroje:
Zdroje:
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.