Reštaurácia Nikol
«»
Popis:
Cieľom mojej práce bolo charakterizovať odbytovú a skladovú prevádzku v reštaurácii Nikol. Reštauráciu Nikol som si vybrala preto, lebo sa nachádza v regióne, v ktorom bývam a mala som prístup k informáciám o tomto podniku.
V prvej kapitole som sa zaoberala charakteristikou odbytovej prevádzky tohto podniku. Zamerala som sa hlavne na organizačnú štruktúru zariadenia a potom som v krátkosti charakterizovala ponuku zariadenia a cieľové skupiny, na ktoré je tento podnik zameraný. V druhej kapitole som predstavila skladovú prevádzku, do ktorej som zahrnula aj spôsob plánovania v podniku.
Pri písaní mojej práce som sa nestretla s vážnejšími prekážkami.
Kľúčové slová:
odbytová prevádzka
organizačná schéma zariadenia
ponuka zariadenia
cieľové skupiny
skladová prevádzka
Zdroje:
- Malachovský, A.: Základy gastronómie, Banská Bystrica, Ekonomická fakulta UMB, 1998
- Orieška, J,: Technológia služieb cestovného ruchu I., Banská Bystrica, Ekonomická fakulta UMB, 1996
- www.gastromenu.sk
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.