Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 118
projektov

Reštaurácia Nikol

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
56 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
21185
Posledná úprava
19.03.2009
Zobrazené
9 368 x
Autor:
kketrin77
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Cieľom mojej práce bolo charakterizovať odbytovú a skladovú prevádzku v reštaurácii Nikol. Reštauráciu Nikol som si vybrala preto, lebo sa nachádza v regióne, v ktorom bývam a mala som prístup k informáciám o tomto podniku.
V prvej kapitole som sa zaoberala charakteristikou odbytovej prevádzky tohto podniku. Zamerala som sa hlavne na organizačnú štruktúru zariadenia a potom som v krátkosti charakterizovala ponuku zariadenia a cieľové skupiny, na ktoré je tento podnik zameraný. V druhej kapitole som predstavila skladovú prevádzku, do ktorej som zahrnula aj spôsob plánovania v podniku.
Pri písaní mojej práce som sa nestretla s vážnejšími prekážkami.

Kľúčové slová:

odbytová prevádzka

organizačná schéma zariadenia

ponuka zariadenia

cieľové skupiny

skladová prevádzka



Zdroje:
  • Malachovský, A.: Základy gastronómie, Banská Bystrica, Ekonomická fakulta UMB, 1998
  • Orieška, J,: Technológia služieb cestovného ruchu I., Banská Bystrica, Ekonomická fakulta UMB, 1996
  • www.gastromenu.sk
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko