Vypracované otázky z predmetu Hygiena potravín (mäso)
Popis:
Vypracované otázky z predmetu Hygiena potravín (mäso), Nie sú kompletné. Súbor obsahuje cca 18 vypracovaných otázok, ktoré sú naskenované.
Kľúčové slová:
vypracované otázky
štátnicové otázky
hygiena potravín
mäso
jatočné zvieratá
Obsah:
- Prídavné látky pri výrobe mäsových výrobkov
Balenie mäsa a mäsových výrobkov
Označovanie mäsa a mäsových výrobkov
Technológia jatočného opracovaniaývoj kvality a súčasná kvalita mäsových výrobkov
Charakteristika jednotlivých druhov mäsa
Chemické zloženie mäsa
Zloženie tukového tkaniva jatočných zviertat...
Rozrábanie mäsa
Správná výrobná prax
Prídavné látky používané pri spracovaní mäsa
Rozhodnutie o mäse na základe zdravotnej prehliadky jatočných zvierat
Technológia jatočného opracovania hovädzieho dobytka
SVP pri jatočnom opracovaní
Označenie mäsa a orgánov pri prehliadke jatočných zvierat
Kategorizácia tiel jatočných zvierat
Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle
Chladiarenské technológie a zmrazovacie systémy
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.