Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 119
projektov

Vypracované otázky z predmetu Hygiena potravín (mäso)

«»
Prípona
.rar
Typ
štátnicové otázky
Stiahnuté
2 x
Veľkosť
35,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
46060
Posledná úprava
24.08.2015
Zobrazené
1 072 x
Autor:
mvdralex
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Vypracované otázky z predmetu Hygiena potravín (mäso), Nie sú kompletné. Súbor obsahuje cca 18 vypracovaných otázok, ktoré sú naskenované.

Kľúčové slová:

vypracované otázky

štátnicové otázky

hygiena potravín

mäso

jatočné zvieratá



Obsah:
  • Prídavné látky pri výrobe mäsových výrobkov
    Balenie mäsa a mäsových výrobkov
    Označovanie mäsa a mäsových výrobkov
    Technológia jatočného opracovaniaývoj kvality a súčasná kvalita mäsových výrobkov
    Charakteristika jednotlivých druhov mäsa
    Chemické zloženie mäsa
    Zloženie tukového tkaniva jatočných zviertat...
    Rozrábanie mäsa
    Správná výrobná prax
    Prídavné látky používané pri spracovaní mäsa
    Rozhodnutie o mäse na základe zdravotnej prehliadky jatočných zvierat
    Technológia jatočného opracovania hovädzieho dobytka
    SVP pri jatočnom opracovaní
    Označenie mäsa a orgánov pri prehliadke jatočných zvierat
    Kategorizácia tiel jatočných zvierat
    Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle
    Chladiarenské technológie a zmrazovacie systémy
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko