Rozdelenie a národohospodársky význam okopanín
«»
Prípona
.doc |
Typ
študijný materiál |
Stiahnuté
45 x |
Veľkosť
0,1 MB |
Jazyk
slovenský |
ID projektu
15532 |
Posledná úprava
02.12.2008 |
Zobrazené
2 338 x |
Autor:
- |
Zdieľaj na Facebooku |
Detaily projektu |
Popis:
63. Rozdelenie a národohospodársky význam okopanín.
poskytujú produkty s nízkou koncentráciou sušiny (10-30%), sú produktívne, poskytujú vyššie hospodárske úrody. Produkujú energeticky bohaté látky, hromadiace sa do zdužinatelých orgánov rastlín. Sú to plodiny s dlhým vegetačným obdobím, umožňujúce intenzívne ošetrovanie rastlín od sejby, resp. Sadenia až do zapojenia porastu. Podieľajú sa na úprave základných vlastností pôdy a tvoria základ štruktúry striedania plodín....
Kľúčové slová:
okopanina
okopaniny
mrlíkovitém
repa cukrová
repa kŕmna
ľuľkovité
ľuľok zemiakový
astrovité
slnečnica hľuznatá
čakankovité
čakanka obyčajná
mrkvovité
mrkva kŕmna
kapustovité
kvaka
o...
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.