Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 091   projektov
0 nových

Spracovanie záhradníckych produktov - ťahák

«»
Prípona
.docx
Typ
ťahák
Stiahnuté
1 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
43795
Posledná úprava
11.08.2015
Zobrazené
1 146 x
Autor:
ferdomravec
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Ťahák na skúšku

Kľúčové slová:

spracovanie

záhradníckych

produktov

spu



Obsah:
  • Látkové zloženie a kvalita ovocia a zeleniny. Biochemické princípy pozberového metabolizmu. Chladiarenske skladovanie ovocia a zeleniny. Teoretické základy konzervovania ovocia a zeleniny. Spracovanie ovocia a zeleniny na výrobky s kusovitou,kašovitou a tekutou konzistenciou.

Zdroje:
  • Goliáš,J. : Skladování a zpracování I. Brno, 1983
  • Horčin, V. - Brindza, P. : Skladovanie ovocia a zeleniny. SPU Nitra, 2007, 150 s.
  • Horčin, V. : Technológia spracovania ovocia a zeleniny, SPU Nitra, 2004, 142 s.
  • Kyzlink : Teoretické základy konzervace potravin. Alfa SNTL, Praha 1988
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko