Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 119
projektov

Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín

«»
Prípona
.doc
Typ
testy
Stiahnuté
31 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
36537
Posledná úprava
03.02.2011
Zobrazené
1 926 x
Autor:
maria0303
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Hmotnostné vlastnosti
1) Vymenujte aspoň 4 hmotnostné vlastnosti potravín.
2) Definujte hustotu.
3) Definujte objemovú hmotnosť.
4) Definujte sypnú hmotnosť.
5) Definujte pórovitosť.
6) Napíšte vzťah medzi pórovitosťou a objemovou hmotnosťou.
7) Vymenujte aspoň 3 faktory ovplyvňujúce sypnú hmotnosť nasypaného materiálu.

Geometrické vlastnosti
10) Vymenujte aspoň 3 geometrické vlastnosti.
11) Popíšte granulometrické zloženie súboru.

...

Elektrické vlasnostii
53) Napíšte jednotku rezistivity (merného elektrického odporu) látky.
54) Napíšte vzťah medzi rezistivitou (merným elektrickým odporom) a konduktivitou (mernou vodivosťou) látky.
55) Definujte relatívnu permitivitu.

Kľúčové slová:

potraviny

fyzikálne vlastnosti

voda

hmotnosť


O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko