Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 118
projektov

Mikrobiológia potravín (okruhy otázok)

«»
Prípona
.doc
Typ
testy
Stiahnuté
13 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
12541
Posledná úprava
24.07.2020
Zobrazené
2 771 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Mikrobiológia potravín - okruhy otázok na štátne záverečné skúšky.

Kľúčové slová:

mikroorganizmus

potavina

trvanlivosť

obilie

zelenina

ovocie

pivo

víno

mäso

vajce

med

mlieko

korenie

voda

vzduch

ochorenie



Obsah:
  • Metódy zisťovania počtu mikroorganizmov v potravinách
    Faktory ovplyvňujúce asociáciu mikroorganizmov v poživatinách
    Technologické procesy predlžujúce trvanlivosť potravín
    ...
    Mikrobiológia korenín
    Mikrobiológia vody a vzduchu
    Ochorenia z potravín mikrobiálneho pôvodu
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko