Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 091   projektov
0 nových

Hygiena potravín - vypracované

«»
Prípona
.doc
Typ
vypracované otázky
Stiahnuté
219 x
Veľkosť
0,2 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
43824
Posledná úprava
11.08.2015
Zobrazené
3 612 x
Autor:
ferdomravec
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Vypracované otázky na hygienu potravín

Kľúčové slová:

hygiena

potravín

spu

zariadenia

nástroje



Obsah:
  • Zásady výroby, dovozu a obehu potravín pre zabezpečenie hygieny potravinového reťazca. Hygienické požiadavky na cudzorodé látky v potravinách. Hygienické aspekty produkcie a spracovania mäsa a mäsových výrobkov. Hygiena mäsa hydiny, vajec a hydinových výrobkov. Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov. Hygiena ovčieho a kozieho mlieka. Hygienická a zdravotná neškodnosť potravín rastlinného pôvodu, vody a nápojov. Ochrana potravín pred nežiadúcimi zmenami. Systém zabezpečenia zdravotnej a hygienickej neškodnosti potravín (HACCP). Vplyv kvality potravín na zdravie ľudí.

Zdroje:
  • GOLIAN, J. Hygiena potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 133 s. ISBN 978-80-552-0850-3 (brož.).
  • GOLIAN, J. Laboratórne analýzy z hygieny potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 119 s. ISBN 978-80-552-0862-6 (brož.).
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko