Hygiena potravín - vypracované
«»
Popis:
Vypracované otázky na hygienu potravín
Kľúčové slová:
hygiena
potravín
spu
zariadenia
nástroje
Obsah:
- Zásady výroby, dovozu a obehu potravín pre zabezpečenie hygieny potravinového reťazca. Hygienické požiadavky na cudzorodé látky v potravinách. Hygienické aspekty produkcie a spracovania mäsa a mäsových výrobkov. Hygiena mäsa hydiny, vajec a hydinových výrobkov. Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov. Hygiena ovčieho a kozieho mlieka. Hygienická a zdravotná neškodnosť potravín rastlinného pôvodu, vody a nápojov. Ochrana potravín pred nežiadúcimi zmenami. Systém zabezpečenia zdravotnej a hygienickej neškodnosti potravín (HACCP). Vplyv kvality potravín na zdravie ľudí.
Zdroje:
- GOLIAN, J. Hygiena potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 133 s. ISBN 978-80-552-0850-3 (brož.).
- GOLIAN, J. Laboratórne analýzy z hygieny potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 119 s. ISBN 978-80-552-0862-6 (brož.).
O súboroch cookie na tejto stránke
Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.