Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 119
projektov

Manažment kvality - vypracované

«»
Prípona
.doc
Typ
vypracované otázky
Stiahnuté
14 x
Veľkosť
0,2 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
42951
Posledná úprava
11.08.2015
Zobrazené
1 634 x
Autor:
ferdomravec
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Vypracované otázky na manažment kvality

Kľúčové slová:

manažment

kvality

spu



Obsah:
  • 1. Pojem kvalita a excellence, dôvody záujmu o kvalitu, charakteristika základných pojmov súvisiacich s kvalitou podľa ISO 9000:01
    2. Manažment kvality a charakteristika funkcií manažmentu kvality
    3. Požiadavky na kvalitu výrobkov, potravín, služieb, procesov
    4. Vývoj manažmentu kvality, popis jednotlivých etáp, hlavný predstavitelia manažmentu kvality, ich prístupy k vymedzeniu pojmu kvalita
    5. Demingová a Juranova filozofia kvality
    ...
    ...
    ...
    25. Podstata a rozdiely noriem ISO, HACCP a GMP (správnej výrobnej praxe)
    26. Charakteristika systému „Just in time“, prvky systému, Kanban a Jidohka
    27. Manažment zmien, faktory vyvolávajúce zmenu, Lewin - Scheinov model zmeny, štádia prechodu zmien podniku
    29. Zlepšovanie kvality, prístupy zlepšovania a rozdiely medzi kaizenom a reengineeringom
    30. Charakterizujte benchmarking

Zdroje:
  • KAPSDORFEROVÁ, Z. -- PYŠNÝ, T. Quality management. Nitra : Slovak University of Agriculture, 2012. ISBN 978-80-552-0937-1.
  • Kapsdorferová, Z.: Manažment kvality. SPU, Nitra 2008, 120 s.ISBN 978-80-552-0115-3
  • Kapsdorferová, Z.:manažment kvality. SPU, 2010, 146 s. ISBN 978-80-552-0490-1
  • Marn, J.: Nástroje kvality A-Z, ISBN 80-967022-2-x
  • Nenadál, J. - Noskievičová, D. - Petříková, R. - Plura, J.- Tošenovský, J.: Moderní systémy řízení jakosti. 2 vyd. Magement Press, Praha 2002, ISBN 80-7261-071-6
O súboroch cookie na tejto stránke

Súbory cookie používame na funkčné účely, na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránky.

Nastavenia Povoliť všetko